Værelser.com

Find værelser til leje.

Værelse i Vesterbro

24 m2 værelse i Vesterbro til leje

Stort lyst værelse udlejes

Et rummeligt, lyst værelse i en 155 kvm stor lejlighed er ledigt - centralt beliggende midt i København. Placeret på Vesterbrogade, kun 500 meter fra Hovedbanegården og Tivoli, tilbydes dette værelse til en indledende periode på 6 måneder, med mulighed for forlængelse. Selve værelset, er møbleret på omkring 22 kvadratmeter, grænser op til køkkenet på ca. 20 kvadratmeter, komplet med alle nødvendige redskaber. Samt 2 badeværelser. I værelset findes også et kæmpestort indbygget skab og en fransk altan, der åbner ud til en fredelig baggård. Uden tvivl er dette det mest attraktive værelse i lejligheden.
Faciliteter inkluderer to badeværelser, brusebad, opvaskemaskine, vaskemaskine, TV, WiFi samt møbler som sofa, skrivebord og seng. Lejligheden er ideelt placeret ved Vesterbro Torv, med Føtex lige ved siden af, og grænsende op til Frederiksberg. Dette er den perfekte beliggenhed og størrelse i København.

Venligst send en besked, og beskriv dig selv, din alder, og din dagligdag, - for den skal passe med min. Samt eventuelle spørgsmål. Jo mere du skriver jo bedre