Værelser.com

Find værelser til leje.

Værelse i Frederiksberg

14 m2 værelse i Frederiksberg til leje

Fremleje af fuldt møbleret 14m2 værelse med fælles køkken, stue og badeværelse med central beliggenhed på Frederiksberg!

Hej, jeg fremlejer mit værelse fuldt møbleret fra den 1. juli til og med den 1. januar 2025 med fælles køkken, stue og badeværelse. Værelset er 14m2 og ligger på Guldborgvej, Frederiksberg. Huslejen ligger på 6900kr og inkluderer ALT (vand, varme, el og internet). Værelset er indrettet med stor seng, sengebord, stort skab, reol, skænk med 55-tommers tv, hæve-sænke skrivebord og kontorstol. Ved indflytning skal der betales 1 måneds depositum og 3 måneders forudbetalt husleje.

Lejligheden:
Foruden køkken og badeværelse byder lejligheden også på en hyggelig fælles tv- og spisestue på 16m2 og har desuden vaskemaskine, tørretumbler, opvaskemaskine og cykelkælder.
Lejligheden er specielt ideel til studerende på CBS, da den ligger 400m fra Solbjerg Plads. Desuden har du alt, hvad du har brug for i gåafstand, nemlig:

🛒Føtex, Lidl, Netto (5 min) og Frederiksberg centret (7 min)🛒
🏋🏻FitnessX (5 min)🏋🏻
🚇Metroer: Fasanvej st. M1 og M2 (5 min) og Frederiksberg st. M3 (7 min)🚇
🚌4 forskellige busstop lige uden for døren🚌
🌳Frederiksberg have (15 min)🌳

Roomies:
Du kommer til at bo sammen med Emil, Marie Louise og Frederik. Emil (25 år) og Frederik (26 år) bliver begge kandidater indenfor business her til juni og vil bruge det meste af tiden på at arbejde og træne i fitness. Foruden at tage sig af sin kæreste Emil, så læser Marie Louise til dagligt på veterinærmedicin-studiet for at blive dyrlæge og holder af at ...