Værelser.com

Find værelser til leje.

Værelse i Odense C

89 m2 værelse i Odense C til leje

SØGER ROOMIE

Da min nuværende roomie er færdig med uddannelse til sommer og flytter udenbys med kæresten, så udlejer jeg et værelse på ca. 13 kvm fra d. 1 august 2024 i hjertet af Odense gågade. Køn er underordnet. Stuen og køkkenet er dit, såvel som det er mit, hvilket giver dig 60 ekstra m2 at arbejde med, og hvor du kan have ting til at stå.
Prisen er 4400,- i måneden med varme og vand (uden boligstøtte) + internet. Indflytningsprisen vil være 16.250,- da du betaler depositum og første husleje. Strøm vil blive betalt pr. kvartal og vil variere alt afhængig af forbrug.

Selve lejligheden er en kæmpe stue, så det kunne være fedt, at du er et socialt menneske, som er klar på fællesspisning, brætspil, film og fester i ny og næ osv. Jeg forventer, at du vil tage din del af rengøringen, både med støvsuger og vaskning af gulvet, men også ude i køkkenet efter du har lavet mad.

Lidt om mig:
Jeg er 29 år og læser finansøkonom. Jeg starter fuldtidsarbejde til sommer, og kommer til at læse noget aftenskole også. Jeg prøver at være aktiv så meget jeg kan og nyder et hjem, hvor der er plads til at feste, slappe af, eller bare have en aften for sig selv. Jeg træner en del, men ellers bruger jeg tid med venner.

Du kan altid bare komme op og se lejligheden og få en kop kaffe, hvis du nu er lidt i tvivl om noget. Eller bare hvis vil møde mig og min nuværende roomie, før du siger ja til det!

Kontakt mig på tlf. [xxxxx] eller på Facebook markedsplac...