Værelser.com

Find værelser til leje.

Værelse i Glostrup

30 m2 værelse i Glostrup til leje

Værelse/r i Glostrup

Roomie/lejer søges til kælderlejlighed i Glostrup!

Lidt om lejligheden og huset:
Huset er 104+104 m2. Din afdeling i kælderen er ca 30 m2 bestående af en stue/værelse, soveværelse og køkken. Der er også vaskeri, øvelokale og sauna dernede, og egen indgang/entré. Toilet findes i stue etagen.
Der er fælles have og overdækket terrasse der kan bruges efter behov. Generelt adgang til hele huset og grunden efter aftale.

Huslejen er fastsat til 5000 kr. alt inklusive. Derudover skal der ligges et depositum svarende til en måneds husleje.

Da jeg har min datter på 6 år boende hver anden uge har jeg og hendes mor aftalt at vi kun ønsker at leje ud til og dele huset med et hunkøn, da det er det vi er mest trygge ved når hun er hjemme.
Jeg ønsker en person, der respekterer privatlivet, men der også har lyst til at snakke eller grille/lave bål osv en gang imellem. Dette er naturligvis ikke et krav.

Jeg sætter pris på et generelt roligt og rent hjem! Fester er dog fint, hvis bare jeg er advaret nogle dage i forvejen, og min datter ikke er hjemme.

Lidt om mig:
Jeg hedder Andreas, jeg er 37 år gammel. Jeg er uddannet elektriker, og har arbejdet som det i mange år, lige nu går jeg dog og overvejer et branceskift.
Når min hverdag ikke handler om arbejde og barn går tiden mest med have/hus-arbejde, musik (produktion, komponering, indspilning), gaming, gå ture i skoven og nærområdet, bytur hver anden weekend hvis...